Vintage4

Vintage4 is ontstaan vanuit mijn passie om voor ons huis die ene perfecte lamp, die mooie vaas of dat leuke kastje te vinden. Puur om vintage voorwerpen die goed passen in de hedendaagse tijd een nieuwe bestemming te geven en daarmee meer karakter toe te voegen aan het interieur. Begin 2020 kwam het idee om dit niet meer alleen voor ons eigen huis te doen, maar het wat groter aan te pakken. En zo is het idee geboren om een webshop in vintage spullen te starten.
De naam Vintage4 bestaat voor mij uit 2 onderdelen: Vintage vanwege het aanbod van de website en het voor mij terugkerende getal 4. Van huis uit ben ik het 4e kind, we hebben zelf 4 kinderen en sinds 2 jaar wonen we op huisnummer 4.

Vanaf het begin van Vintage4 heb ik met veel zorg de artikelen uitgezocht, de site gemaakt en de shop gevuld met unieke vintage items die in het moderne interieur op verschillende manieren toepasbaar zijn. Kijk hiervoor ook eens bij de inspiratiefoto’s! Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe ideeën.

Vintage4 Saskia

Saskia

Bent u op zoek naar iets speciaals en het staat (nog) niet op de site?
Stuur mij een bericht en ik ga graag voor u op zoek!