Kleine meubels

Gratis verzending vanaf €150,- in Nederland!
/
Kleine meubels
Prijs
Prijs - slider
2495
Kleur
Kleur
Materiaal
Materiaal
zie meer
Vorm
Vorm

Kleine vintage meubels van Vintage4

Vintage4 heeft ook verschillende soorten kleine meubels. De meubels dateren uit de verschillende jaren, zo heeft vintage4 bijvoorbeeld een leren (lapjes) poef die ook nog eens opbergruimte genereerd.

Vintage theekastjes

Maar ook de authentieke theekastjes zijn er in verschillende vormen, materialen en maten. De oude theekastjes zijn weer terug van weggeweest. De handgemaakte theekastjes zijn van verschillende soorten hout en dit geeft voor elk interieur weer een ander beeld. Maar ook veel van de vintage theekastjes worden geschilderd en passen dan weer heel goed ook in een landelijk of brocante interieur. De theekastjes kunnen leuk gestijld worden met kleine items erin en een eye catcher erbovenop. Je kan het net zo gek of rustig maken als je zelf wilt. Zo creëer je een uniek klein tafereel binnen je interieur.

Authentieke oude slagersblokken

Slagersblokken zijn ook onderdeel van het assortiment van vintage4. Slagersblokken werden vroeger gebruikt bij de slager om het vlees op uit te benen. Tegenwoordig worden daarvoor stalen tafels gebruikt die hygiënischer zijn. Authentieke slagersblokken worden tegenwoordig voor een stuk extra karakter toegevoegd aan de keuken of woonkamer. Je kan het oude slagersblok aankleden met een mooie oude snijmachine of juist met een mooie grote vaas met bloemen erin.

Vintage plantentafeltjes

Plantentafeltjes zijn ook weer helemaal terug van weggeweest. De vintage plantentafeltjes zijn makkelijk overal neer te zetten en zorgen voor een extra stukje groen in huis met mooie planten erbovenop.

Vintage bijzettafeltjes

Zo heeft vintage4 ook verschillende soorten bijzettafeltjes. Sommige bestaan uit meerdere tafeltjes samen die je kan uitrekken naar gelang je meer ruimte nodig hebt of juist onder elkaar laten staan als dat handiger is. Ook heeft vintage4 mooie oude tafeltjes die qua vorm uniek zijn en net dat beetje extra meegeven aan je interieur.

Vintage schoolstoelen

Oude vintage kinder schoolstoelen met een industriële look zijn ook weer helemaal van nu. De vintage stoelen zitten goed qua pasvorm en zijn van degelijk materiaal gemaakt. De authentieke stoelen zijn al vele generaties meegegaan en kunnen nog een heleboel jaren mee.

Wat herkenbaar is voor de vintage meubels is dat alles heel degelijk en duurzaam gemaakt is. Dit is ook de reden waardoor wij na al die jaren nog dankbaar gebruik kunnen maken van de kleine vintage meubels en zo kunne zorgen voor karakter aan onze huizen.

Elke keer vindt vintage4 weer nieuwe oude vintage items die toegevoegd kunnen gaan worden aan de categorie kleine meubels. Het leuke is dat het zo ontzettend verschillend allemaal kan en mag zijn.