Lampen

Gratis verzending vanaf €150,- in Nederland!

Vintage lampen voor in huis

Lampen is een van de moeilijkste items in je interieur om het over eens te worden. Je hebt heel veel moderne lampen maar bij vintage4 hebben we uiteraard vintage lampen. Deze oude lampen komen overal vandaan. Ze komen bijvoorbeeld uit oude fabriekshallen, uit authentieke huizen, van boerderijen, koetsen en ook van bijvoorbeeld theaters enzovoort.

Vintage industriële lampen

Zo hebben we bijvoorbeeld de Mazda lampen. Dit zijn gave industriële lampen die vroeger in de Mazda fabriek hingen in Frankrijk. De vintage hanglampen zijn helemaal gerestaureerd en hebben een diep donkerblauwe kleur. Deze oude fabriekslampen hebben een industrieel uiterlijk maar toch ook aangepast aan de huidige wensen en passen ook goed binnen een modern interieur.

De lampen die wij binnen krijgen zijn bijna allemaal voorzien van authentieke bedrading, die wordt door Vintage4 vervangen door nieuwe bedradingen zodat je ze thuis meteen in je huis, tuin of schuur kan ophangen. De stoere industriële lampen kunnen gebruikt worden met led lampen. Natuurlijk zijn veel van deze grote vintage lampen, vaak met een industriële look en feel, ook heel goed toe te passen binnen je bedrijf. Hoe mooi zou het zijn om de bunkerlampen boven een toonbank of werkbank te hangen. Natuurlijk kunnen ze ook boven een eettafel als een echte eyecatcher.

Ook hebben we Elektrosit oude fabriekslampen, die zijn groot en passen in elk interieur. Zo kan je ze in je restaurant toe passen maar ook heel goed in huis. De vintage Elektrosit lampen heeft Vintage4 in de kleuren zwart, donkergrijs en wit. De witte Elektrosit lampen zijn er niet zo vaak dus des te leuker dat Vintage4 toch 9 van die oude authentieke industriële lampen heeft bemachtigd.

Vintage bully lampen

Zoals bijvoorbeeld de Bully Lamp No. 58. Deze lamp is gemaakt van ijzer en het transparante deel is van kunststof. In het verleden is de lamp groen gemaakt, maar door de jaren heen is de verf gaan loslaten en krijg je dit mooie oude effect, waardoor de lamp nog meer uitstraling heeft. De lamp is omgebouwd naar E27 fitting met nieuw snoer.

Vintage kooilampen

Ook heeft Vintage4 verschillende kooi lampen, We hebben deze oude kooilampen zonder stang, met stang en om aan de muur te bevestigen. Dit zorgt voor allemaal verschillende mogelijkheden en de industriële lampen zijn overal goed in te zetten. De kooilampen met stang worden vaak geplaatst boven bijvoorbeeld een keukeneiland, zo krijgt je interieur een authentiek karakter aan de vaak moderne keuken.

Binnenkort komen er ook meerdere spotlampen op oude statieven. Soms zijn de statieven van staal en zelfs oranje van kleur, deze lamp heeft een oude Bosch lamp erop. Ook hebben we een landmetersstatief met rood en wit gestreept die een vintage toneel spot erop heeft staan. Zo zijn er vele combinaties te maken.

Vintage bunkerlampen en meer

Vintage4 heeft ook  nog vele andere stijlen lampen, zoals de Industriële bunkerlamp, meer een retro lamp  of art deco of jaren 50 design hanglampen. Ook heeft Vintage4 een gave industriële bully bunkerlamp. Zo is er echt voor iedereen die houdt van industriële verlichting en mocht er tussen het assortiment nog niet de juiste industriële hanglamp tussen zitten, gaat Vintage4 graag voor u op zoek.

Mededeling

In verband met de vakantie periode worden pakketjes die voor donderdag 18 juli 12 uur worden besteld nog verzonden. Daarna worden ze weer verzonden vanaf 1 augustus.