Krukjes

Gratis verzending vanaf €150,- in Nederland!
/
Krukjes
Prijs
Prijs - slider
2495
Kleur
Kleur

Vintage krukjes van Vintage4

Vintage4 heeft ook hele leuke vintage krukjes. De industriële oude krukjes komen onder andere uit scholen uit de jaren 60. De krukjes hebben dus al een paar generaties overleefd en hebben een doorleefd uiterlijk. Veelal hebben ze een grijze stalen onderkant en een houten zitgedeelte. Deze vintage krukjes werden nog vele jaren daarna ook gebruikt op scholen.

Een vintage kruk voor in het hedendaagse interieur

In het hedendaagse interieur staan de oude krukjes erg leuk op een kinder kamer om bij een bureau te zetten of als bijzetstoel wanneer ze samen spelen. Ook kunnen de authentieke krukjes heel goed in de kinderhoek in de woonkamer zodat je een karaktervol alternatief hebt op de huidige moderne modellen krukjes. Tevens kunnen de industriële krukjes ook bijgezet worden wanneer er een eter extra meekomt en je makkelijk de zitruimte vergroot aan je eettafel.

Vintage Brabantia krukjes

Ook heeft vintage4 krukjes uit de brabantia serie van de jaren 50. Deze krukjes hebben een stalen frame van 4 buizen en uit een lopende pootjes. Zeer elegant. Ook hebben deze oude vintage krukjes niet een houten zitting maar een zitting gemaakt van leer. Dit zorgt voor een wat exclusiever uiterlijk aan de industriële krukjes.

Vintage industriële krukjes

Vele interieur en design plannen van tegenwoordig maken weer gebruik van de vintage en industriële krukjes omdat ze er mooi uit zien ondanks hun imperfectie en omdat ze ook gewoon heel handig zijn binnen het dagelijks leven. Zo heb je het goede van beide. Tevens is het ook heel duurzaam om een oude kruk aan te schaffen en zoals de industriële vintage krukjes al hebben aangetoond zijn ze van goede kwaliteit en kunnen ze al vele jaren intensief gebruikt worden.

Sommige van de vintage krukjes zijn verstelbaar in hoogte. Zo kan je het industriële krukje aanpassen aan elk tafelblad of bureau.