Decoratie

Gratis verzending vanaf €150,- in Nederland!

Vintage decoratie

Vintage decoratie is een breed begrip. Hier kunnen in principe alle dingen die je je maar kan bedenken onder vallen. Vintage4 heeft een zeer uitgebreid en ruim assortiment in vintage decoratie. Zo hebben we diverse decoratieve producten als een koperen kolenkit, oude sigarenmallen, uienpotten en verschillende soorten posters.

Enkele voorbeelden van producten die we op dit moment verkopen zijn:

Vintage koekjes Bakplaat No. 290

Deze oude bakplaat werd gebruikt om koekjes op te bakken. De letters L. H. staan er in sierlijke letters in gestanst. De koekjesbakplaat is nu leuk te gebruiken onder een wijnballon, waterkruik of anders als tafelplaat. Ook erg leuk om tegen de muur of kast te zetten en het mooi te decoreren ervoor. Voor inspiratie kunt u kijken op mijn inspiratiesfoto’s op de webshop. Deze vintage koekjesbakplaat heeft een diameter van 56 centimeter.

Vintage Italiaanse Porseleinen leeuw No. 342

Ook hebben we een uniek stuk gevonden op onze laatste zoektocht. Dit is namelijk een Italiaanse porseleinen leeuw. De leeuw kan je vinden op de vintage4 webshop onder decoratie.

De Italiaanse Porseleinen leeuw No. 342. Deze handgemaakte porseleinen leeuwen standbeeld is gemaakt in Italië en is een spektakel stuk voor het interieur. Houd jij ook van net even anders, een echte aanvulling op je vintage, retro inrichting.

Dit soort vintage decoratie stukken zijn beter om in het echt te bekijken en dus adviseren wij mensen om een afspraak te maken om dit unieke beeld te komen bewonderen.

Andere vintage woonaccessoires

Maar natuurlijk herken je ook nog de oude letterbakken van vroeger die in de jaren 70 en 80 enorm hip waren om aan de muur te hangen met de oude letters er nog in, maar tegenwoordig worden die vaak gebruikt om andere, kleinere spullen in te etaleren.

Dat Vintage4 een ruim en gevarieerd assortiment heeft in vintage decoratie kan je wel zien dat er zelfs oude bowlingkegels zijn. Die kan je als echt puur decoratie in je kamer neerzetten, op kantoor als een presse paper of bijvoorbeeld op een stoere kinderkamer.

Vintage accessoires van Vintage4

Met vintage en oude decoratie haal je het karakter in je interieur naar binnen. Het is tegenwoordig heel normaal om alles nieuw te kopen maar gelukkig is het ook weer een trend om karakter en verduurzaming in het interieur toe te passen. Vintage4 is ook ontstaan omdat we zelf thuis altijd alles hebben gecombineerd, oud en nieuw. Dit geeft een eigentijds gevoel, maar niet een showroom.

Ook voor de CO2 is het heel goed om vintage spullen te gebruiken omdat het allemaal al geproduceerd is. Veelal ook veel degelijker dan dat het tegenwoordig gemaakt wordt.

Met veel vintage decoratie kan je ook de functie veranderen. Zoals bijvoorbeeld een oude babyweegschaal die gebruikt kan worden als fruitmand, een voetenstoof die nu gebruikt kan worden als plantenbankje in de vensterbank, mogelijkheden te over.