Draadmanden

Gratis verzending vanaf €150,- in Nederland!
/
Draadmanden
Prijs
Prijs - slider
2495
Kleur
Kleur
Vorm
Vorm

Vintage draadmanden van Vintage4

Draadmanden zijn er in allerlei soorten en maten. Vroeger werden veel draadmanden gemaakt met draad, ijzer of staal, omdat het materiaal betaalbaar was en stevig en duurzaam was.

De melkboeren gebruikten draadmanden om de glazen flessen in te beschermen. Zo konden de flessen niet kapotgaan met het vervoer en bleven de flessen ongedeerd. Ook werden de babyflessen in de oude vintage draadmanden vervoerd. De draadmanden werden vaak voor de deur afgezet.

Vintage draadmanden voor in het interieur

Deze vintage draadmanden kunnen nu heel goed gebruikt worden als wijnrek of je kan de flessendraadmanden ook omgekeerd ophangen boven je keukeneiland of aanrecht blad en er authentieke lepels en vergieten aan hangen. Zo geef je het interieur karakter mee en wordt het uniek.

Ook werden er veel draadmanden in de vorm van mandjes, gebruikt voor eieren bewaren of vis in te vervoeren. Vintage4 heeft verschillende soorten en maten van eiermandjes. Nog steeds kan je in je hedendaagse interieur de mandjes oude vintage mandjes gebruiken om eieren in te bewaren en of fruit. Ook kan je de draadmand ophangen en er gedroogde bloemen in leggen en dat maakt het een rustiek en uniek tafereel. Ook de aardappelen werden vroeger bewaard in draadmanden. Deze manden waren sterk en gaven de aardappel genoeg lucht om niet snel te verrotten.

Bekijk de mooiste draadmanden bij Vintage4

Tegenwoordig zijn er gelukkig nog steeds een aantal te vinden en Vintage4 heeft die ook kunnen bemachtigen en in het assortiment zitten. De authentieke aardappeldraadmanden zijn heel leuk om te gebruiken als een prullenbak op de (kinder)slaapkamer, je (thuis) kantoor of ergens waar je droog afval hebt. Daarnaast kan je de oude vintage manden ook gebruiken als dekenmand, haardhout opslag enzovoorts. De draadmanden kunne zowel binnen als buiten, bijvoorbeeld onder de veranda, gebruikt worden.

Ook de grotere draadmanden zijn heel geschikt om spullen in op te bergen en leuk mee te stijlen in je interieur om het wat meer karakter te geven. Zo kunnen die draadmanden natuurlijk ook voor haardhout of lekkere dekens gebruikt worden maar ook voor bijvoorbeeld de speelgoedmand voor het speelgoed van de kinderen om ’s avonds weer alles opgeruimd te hebben en toch stijlvol.