Broodplanken

Gratis verzending vanaf €150,- in Nederland!
/
Broodplanken
Prijs
Prijs - slider
2495
Vorm
Vorm

Vintage broodplanken van Vintage4

De oude houten authentieke broodplanken zijn allemaal verschillend van kleur, houtsoort en maat. De vintage broodplanken werden gebruikt om het warme brood uit de oven op neer te leggen. Ook konden ze hier de broden op snijden. Of het deeg op rollen.

Tegenwoordig worden de authentieke broodplanken, ook wel kaasplanken en snijplanken genoemd, vaak gebruikt binnen het hedendaagse interieur.

Vintage broodplank voor in het interieur

De oude broodplanken worden veelal gebruikt in de keuken als een echte eye catcher of statement. De vintage broodplanken geven het interieur een uniek karakter. De authentieke brood en kaasplanken zorgen voor sfeer in elke ruimte.

De broodplanken passen goed in de elk interieur. Vintage items zoals de oude broodplanken kunnen in een industrieel en vintage stijl, maar zeker ook in een robuust en landelijk interieur. Een vintage oude broodplank is niet alleen mooi om te zien omdat iedere broodplank uniek is, maar is ook heel goed te gebruiken in het dagelijkse leven. Heb je een warm ovengerecht dan komt die veel beter uit op tafel op een mooie oude broodplank dan op een onderzetter.

Vintage broodplank als borrelplank

Ook bij de, tegenwoordig, gezellige vrijmibo (vrijdagmiddagborrel) of gewoon een weekend borrel of elke dags borrel, staan de hapjes, tapas enzovoorts uitermate goed op de broodplanken. Alle hapjes direct op de broodplank zorgt voor een gezellig en uitgebreid idee en iedereen kan zelf pakken. Heb je olijven dan kunnen die er gewoon tussen in een klein bakje.

Natuurlijk zijn de oude broodplanken ook nog steeds te gebruiken voor het snijden van het brood en zo mooi te decoreren. En als je een vintage kaasplank hebt dan kan je die ook erg goed gebruiken op een feestje voor een volledig authentieke plank vol met allerlei soorten kazen erop.

Ook de meest normale items geef je op deze manier een unieke nieuwe functie die veel karakter en sfeer toevoegt aan het moment.