Fraenck Tassen

Gratis verzending vanaf €150,- in Nederland!
/
Fraenck tassen
Prijs
Prijs - slider
2495

Fraenck tassen

In het kort is Fraenck te omschrijven als een atelier waar tassen en accessoires worden gemaakt van gerecyclede materialen, mede door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De producten van Fraenck worden ontworpen en gemaakt in eigen beheer van duurzame materialen.
Alle designs zijn goed doordacht, getest en hebben een goed verhaal.

Fraenck maakt de hele collectie van onder andere resten van zeildoek en kunstleer , stevige en sterke materialen , die lang mee gaan en geven deze daarmee een tweede leven.
Recycling en upcycling hoog in het vaandel.

Fraenck heeft met grote bedrijven een samenwerkingsverband.

Zo hebben ze voor Bever Sport onder andere toilettassen en waszakken gemaakt van oude tenten die door Beverklanten na veelvuldig gebruik zijn ingeleverd.

Met de NS heeft Fraenck al verschillende items geproduceerd.
Denk hierbij aan rugtassen, laptoptassen, etuis en handtassen.

Gemaakt van stoelbekleding uit verschillende treintoestellen, mede in combinatie met delen van overalls en andere NS werkkleding.

Fraenck staat voor verduurzaming in de breedste zin van het woord.

Bij Fraenck zijn verscheidene mensen aan het werk met minder arbeidskansen. Ze leren vaardigheden die hen kansen biedt voor de toekomst.

Onlangs heeft Fraenck zeildoeken ontvangen van het Rijksmuseum. Dit zijn aankondigingen van verschillende tentoonstellingen en exposities. Hiervan maakt Fraenck momenteel een limited collectie, elk item is uniek.
Vintage4 kreeg enkele maanden geleden een inkijkje in het bedrijf van Fraenck en was meteen verkocht! Wat een super bedrijf met geweldige unieke producten, fantastische sociale achtergrond en mooie mensen die dit begeleiden en runnen.

Oftewel , het is precies alles waar ik meer dan blij van word! Zo was het nog leuker en meer bijzonder dat ik de mogelijkheid heb gekregen om Freanck-tassen te mogen gaan verkopen via de webshop! 

Zeer blij en dankbaar dat we dit samen aangaan en zo vele tassen kunnen verspreiden die een lange tijd meegaan, waardoor restmateriaal optimaal gebruikt wordt, mensen een fijne arbeidsplaats hebben en dat we allemaal kunnen genieten van deze prachtige producten.