Waterkruiken

Gratis verzending vanaf €150,- in Nederland!
/
Waterkruiken
Prijs
0550
Kleur
Products not found

Vintage waterkruiken van Vintage4

De Indiase waterkruiken zijn authentiek. De oude waterkruiken werden in India gebruikt om water te halen en te bewaren. De vrouwen in India droegen de, inmiddels vintage, waterkruiken op hun hoofd om zo de handen vrij te houden om kinderen en of iets anders mee te nemen. De waterputten waar de vrouwen de kruiken mee naar toe namen waren een eind lopen en dit moest elke dag opnieuw. Zo maakten ze de Indiase waterkruiken van stevig materiaal. De oude waterkruiken zijn gemaakt van metaal. De waterkruiken hebben allemaal een eigen kleur. Dit komt doordat het metaal werd gebruikt wat op voor handen was. En natuurlijk ook door het verschil in gebruik. Sommige kruiken zijn ook geverfd om de oude kruiken te verbeteren of net iets mooier te maken. De waterkruiken zijn gemaakt om vele jaren mee te gaan en gelukkig voor Vintage4 en de klanten van Vintage4 kunnen ze nu gebruikt worden op een hele andere duurzame manier.

Vintage waterkruik voor in het interieur

Het duurzaam gebruiken van oude, authentieke, vintage items is een wederkerend voordeel bij Vintage4. En het grootste voordeel is dat zo krijgt het interieur meer karakter krijgt waar je je als individu mee kan onderscheiden.

Vintage4 heeft de Indiase waterkruiken in verschillende uitvoeringen. Zo kan je de waterkruik aanpassen aan je interieur. De authentieke waterkruik is echt een eye catcher binnen je inrichting en kan overal toegepast worden. Je kan de waterkruik gebruiken als een element op zichzelf, maar je kan ook de waterkruik gebruiken als een bloemenvaas. De bloemen kunnen echt zijn, maar je kan er natuurlijk ook droogbloemen of kunsttakken in doen. Met de kerst kan je in de vintage waterkruik ook een mooie oude tak zetten en daar je kerstdecoratie aan toevoegen. Zo is de waterkruik het hele jaar weer met een ander uiterlijk te gebruiken.

Vintage Indiase waterkruiken

Vintage4 is heel blij met de Indiase oude waterkruiken omdat ze een echt unieke uitstraling hebben en passen binnen elke interieur. Of je nou houdt van modern, industrieel, vintage of klassiek, de authentieke waterkruik is overal een plaatje.